4-årsbok

Det er stas å få si eiga bok. Velkommen til samlingsstund og utdeling av 4-årsbok i kyrkjene våre!

4-åringar er velkomne i kyrkjene våre for å motta gratis 4-årsbok!

4-årsboka består no av to bøker; ei tekst- og songbok og ei arbeidsbok. Hovudboka blir utdelt på ei gudsteneste. Laurdag før gudstenesta blir bøkene presentert for 4-åringane i ei eiga samlingsstund. Laurdagssamlinga blir arrangert i tre av kyrkjene våre, Gjerstad-, Hosanger- og Hamre kyrkje. Song, forteljing, aktivitetar og skattejakt står på programmet. Invitasjon kjem i posten.

Gjerstad: Samlingsstund laurdag 28.september kl.16-18. Bokutdeling søndag 29.september kl.16.00. Barn frå Haus blir inviterte til Gjerstad begge dagar.

Bruvik: Laurdag 28.september kl.16-18 er 4-åringar frå Bruvik velkomne til samlingsstund i Gjerstad kyrkje. Bokutdeling i Bruvik kyrkje søndag 13.oktober kl.11.00.

Hosanger: Samlingsstund laurdag 19.oktober kl.11-13. Bokutdeling søndag 20.oktober kl.11.00

Hamre: Samlingsstund laurdag 19.oktober kl.16-18. Bokutdeling søndag 20.oktober kl.16.00

Påmelding for alle her!