Bildegalleri Bruvik kyrkje

Bruvik kyrkje, Osterøy. bygd i 1867. Har 350 sitteplasser
Bruvik kyrkje blei malt i 2016.
Bruvik, med kyrkja, sett frå Bruviknipa. Her kan ein og sjå Vaksdal og Boge, på andre sida av fjorden.
Bruvik kyrkje, Osterøy. bygd i 1867. Har 350 sitteplasser
Bruvik kyrkje, kyrkjeskipet. Den nåværende kirken i Bruvik ble bygget av byggmester Ole Vangberg etter tegninger som opprinnelig ble utarbeidet for Fusa kirke (1861) av arkitekt F.H. Stockfleth (1817-1863), men som Vangberg modifiserte.
Utsikt frå Bruvik kyrkje
Alteret i Bruvik kyrkje. Kassealter med avfasede hjørner. Trukket med rødt ullstoff med frynser. Alterringen er halv oval. Mørke grå balustre med forgylte ringer bærer håndlist. Skinntrukket, gul knelepute. Forhøyet, teppelagt gulv i alterring.
Utsikt frå Bruvik kyrkje
Altertavlen i Bruvik kyrkje. «Jesus signer barna», malt i 1933 av Lars Osa (kopi av altertavlen malt av P. T. Holst i 1867).
Orgel i Bruvik, som står framme i kyrkja er levert av G.F. Husted 1994. Det har ni stemmer fordelt på manual og pedal.
Detalj frå prestenaustet ved Bruvik kyrkje
Prestenaustet på Bruvik under oppføring sommeren 2015
Bruvik kyrkje ligg vakkert til ved fjorden.
Prestenaustet er blitt eit vakkert smykke framfor kyrkja.
Bruvik kyrkje blei malt i 2016.
Bruvik kyrkje
I 2017 vil Bruvik kyrkje feire sitt 150-årsjubileum.
Utsikten frå kyrkjetrappa på Bruvik.
Prestenaustet er no klar til bruk. Ein stad for rekreasjon.
Bruvik kyrkje ligg vakkert til ved fjorden.
Bruvik kyrkje, Osterøy