Tårnagenthelg 2021

TÅRNAGENTHELG blir arrangert i Hamre kyrkje laurdag 17. april kl.15-18. 2. klassingar er velkomne til å bli tårnagentar. Invitasjon kjem i posten. Påmelding er viktigare enn nokon gong p.g.a. smittevern:

PÅMELDING HER!

Kva er ein tårnagent?

Tårnagentar utforskar hemmelege symbol, Bibelen og klokketårnet. Dei får vera med på gøye aktivitetar ute og inne og får viktige oppdrag, som dei løyser i grupper. Ute startar symboljakta og inne fortset ein med fleire viktige oppdrag. Tårnagentane får agentbevis, nøkkelband, tårnagentbuff og si eiga tårnagentavis. I 2021 legg me til rette for ei tårnagenthelg tilpassa situasjonen me er i.

I 2020 kunne ikkje agentane møta inne i kyrkja. Dei utførte eit oppdrag utanfor Hamre kyrkje ein laurdag ettermiddag. I løpet av tre timar blei det god lyd i kyrkjeklokkene og mange tårnagentar gjekk stille rundt og leita etter hemmelege symbol rundt kyrkja.

Nokre bilete frå TÅRNAGENTHELG SPESIAL 2020 ved Hamre kyrkje kan du sjå her:

Tårnagentane blei tatt imot ved inngangsdøra til Hamre kyrkje. Dei var klare for symboljakt og tårntur.

Agent 009 er klar for å klatra opp trappene til det høge tårnet.

Agent 002 utforskar klokketårnet.

Agent 012 og 017 får god lyd i kyrkjeklokkene.

Agent 006 brukar musklane!

Agent 013 sjekkar utsikta frå det øvste vindauget i klokketårnet.

Klokkene svingar, når agent 007 tar tak!

Agent 004 les på kyrkjeklokka: "Land, land, land. Høyr Herrens ord"